Realizované dotační projekty EU

  1. Aktuální legislativa vztahující se k chovu drůbeže stáhnout PDF

  2. Bezpečnost a kvalita při výrobě krmiv a výkupu zemědělských produktů stáhnout PDF

  3. Bezpečnost a kvalita při výrobě potravin stáhnout PDF

  4. Hygienické zásady pro přípravny potravin stáhnout PDF

  5. Interní auditor kvality při výrobě krmiv a výkupu zemědělských produktů stáhnout PDF

  6. Interní auditor kvality v potravinářství stáhnout PDF

  7. Interní auditoři v potravinářství stáhnout PDF

  8. Křížové kontroly po r. 2011 - související legislativní požadavky, společná zemědělská politika stáhnout PDF

  9. Legislativní požadavky kladené na potravinářské a zemědělské provozy stáhnout PDF

  10. Podpora využívání informací a nových technologií pro zemědělské podnikatele stáhnout PDF 1, PDF 2, PDF 3

  11. Postupy při zajišťování bezpečnosti a kvality v potravinářském průmyslu stáhnout PDF

  12. Požadavky vyšších systémů pro zpracovatele mléka a dalších neúdržných potravin stáhnout PDF

  13. Požadavky vyšších systémů pro zpracovatele potravin stáhnout PDF

  14. Systémy hospodaření na míru zemědělským a lesnickým podnikatelům stáhnout PDF

  15. Správná laboratorní praxe stáhnout PDF

  16. Systém kvality a bezpečnosti zemědělské a potravinářské produkce. stáhnout PDF

  17. Výrobní a hygienické požadavky při zpracování neúdržných potravin stáhnout PDF

  18. Zajištění kvality a zdravotní nezávadnosti při zpracování mléka a dalších neúdržných potravin stáhnout PDF

  19. Zásady správné výrobní a hygienické praxe pro výrobce a zpracovatele potravin stáhnout PDF

  20. Zásady správné výrobní a hygienické praxe pro zpracovatele mléka stáhnout PDF