Řešení pro kompletní potravinový řetězec
606 615 569
602 780 696
Realizované dotační projekty EU
12. KOLO projektů
SYSTÉM ŘÍZENÍ BEZPEČNOSTI POTRAVIN – BRC 12. KOLO
je spolufinancován Evropskou unií.
Podpora na činnosti v oblasti odborného vzdělávání a získávání dovedností v oblasti zemědělství a lesnictví.
Popis projektu: Projekt souvisí s prioritní oblastí 3A Zlepšení konkurence schopnosti prvovýrobců přidáváním hodnoty zemědělských produktů a podporou místních trhů a krátkých dodavatelských řetězců. Cílem projektu je zvýšení informovanosti zaměstnanců v oblasti uvedeného standardu, tak aby byli schopni ho udržovat a případně rozvíjet ve prospěch finálního výrobky s požadavky odběratele. Vzdělávací akce by měla účastníkům školení sloužit k udržení povědomí o vysokém hygienickém standardu, správné výrobní praxe a bezpečnosti potravin
Projekt:
INTERNÍ AUDITY 12. KOLO
je spolufinancován Evropskou unií.
Podpora na činnosti v oblasti odborného vzdělávání a získávání dovedností v oblasti zemědělství a lesnictví.
Popis projektu: Projekt souvisí s prioritní oblastí 3A Zlepšení konkurenceschopnosti prvovýrobců přidáváním hodnoty zemědělských produktů a podporou místních trhů a krátkých dodavatelských řetězců. Výsledkem vzdělávací akce s tématem interní auditor je seznámení účastníků školení s formou auditování, psychologií komunikace při auditu i obsahem všech činností, které by při auditu měly být provedeny.
Projekt:
MEZINÁRODNÍ STANDARD BEZPEČNOSTI POTRAVIN – IFS 12. KOLO
je spolufinancován Evropskou unií.
Podpora na činnosti v oblasti odborného vzdělávání a získávání dovedností v oblasti zemědělství a lesnictví.
Popis projektu: Projekt souvisí s prioritní oblastí 3 A Zlepšení konkurenceschopnosti prvovýrobců přidáváním hodnoty zemědělských produktů a podporou místních trhů a krátkých dodavatelských řetězců. Obsahem vzdělávací akce je školení normy Mezinárodního Standardu bezpečnosti Potravin – IFS jako normy posouvající úroveň bezpečnosti a kvality na nejvyšší mezinárodní úroveň. Cílem projektu je navést k vytvoření jednotného systému hodnocení pro všechny společnosti, které dodávají potravinářské výrobky pod obchodní značkou obchodních řetězců.
Projekt:
SYSTÉMY FSSC 12 KOLO, INTERNÍ AUDITOR
je spolufinancován Evropskou unií.
Podpora na činnosti v oblasti odborného vzdělávání a získávání dovedností v oblasti zemědělství a lesnictví.
Popis projektu: Projekt je zaměřen na prioritní oblast 3A. Systémy FSSC 22000 je určen pro certifikace systémů bezpečnosti potravin výrobců potravin, kteří vyrábějí (zpracovávají): živočišné produkty podléhajících rychlé zkáze, rostlinné produkty podléhajících rychlé zkáze, výrobky s delší/dlouhou trvanlivostí, suroviny a složky potravin jako např. přídatné látky, vitamíny a bio-kultury. Součástí toho projektů je také proškolení účastníků na funkci interního auditora. Cílem projektu je efektivní řízení interních procesů, vytvoření pevného základu pro rozhodování. Optimalizace nákladů – redukce provozních nákladů, snížení nákladů na neshodné výrobky, úspory surovin, energie a dalších zdrojů.
Projekt:
SPRÁVNÁ VÝROBNÍ A HYGIENICKÁ PRAXE 12 KOLO
je spolufinancován Evropskou unií.
Podpora na činnosti v oblasti odborného vzdělávání a získávání dovedností v oblasti zemědělství a lesnictví.
Popis projektu: Projekt je zaměřen na operaci 1.2.1. Informační akce, prioritní oblast 3A. Cílem školení je proškolit pracovníky v potravinářské výrobě v povinnostech, které jsou na ně kladeny z kvalitativního a hygienického hlediska. Pomocí dodržování těchto zásad a prohlubováním těchto znalostí dosáhneme vyšší kvality produkce, zvýšení konkurenceschopnosti podniku a zlepšení postavení podniku na trhu.