Realizované dotační projekty EU

  1. Bezpečnost a hygiena v zemědělsko-potravinářském sektoru stáhnout PDF

  2. Bezpečnost a kvalita při výrobě krmiv a výkupu zemědělských produktů stáhnout PDF

  3. Bezpečnost a kvalita při výrobě potravin stáhnout PDF

  4. Bezpečnost potravin pro zpracovatele mléka stáhnout PDF

  5. Biotechnologie v zemědělsko-potravinářském sektoru stáhnout PDF

  6. HACCP na míru zemědělským podnikatelům stáhnout PDF

  7. Legislativa a možnosti dotací pro chovatele a zpracovatele drůbeže stáhnout PDF

  8. Požadavky vyšších systémů jakosti pro zpracovatele mléka stáhnout PDF

  9. Požadavky vyšších systémů jakosti pro zpracovatele potravin stáhnout PDF

  10. Požadavky vyšších systémů jakosti pro zpracovatele potravin - 3 denní školení stáhnout PDF

  11. Prodej ze dvora stáhnout PDF

  12. Systémy bezpečnosti zemědělských produktů a ochrany životního prostředí stáhnout PDF

  13. Systémy kvality a zdravotní nezávadnosti v potravinářské výrobě stáhnout PDF

  14. Systémy kvality a zdravotní nezávadnosti zemědělských produktů stáhnout PDF

  15. Veterinární předpisy a zásady prodeje, aktuální problematika v chovech drůbeže stáhnout PDF

  16. Základy uchování potravin stáhnout PDF

  17. Zásady správné výrobní a hygienické praxe stáhnout PDF

  18. Zásady správné výrobní a hygienické praxe pro zpracovatele mléka stáhnout PDF

  19. Zhodnocení a zkušenosti Cross compliance stáhnout PDF

  20. Zvyšování zdravotní nezávadnosti, bezpečnosti a kvality potravin stáhnout PDF