Řešení pro kompletní potravinový řetězec
606 615 569
602 780 696
Systém HACCP, audit systému HACCP
Systém HACCP, audit systému HACCP
Seminář je zaměřen zejména na znalosti právních předpisů včetně zásad správné výrobní praxe. Seznámíme Vás se základními informacemi o plánování a realizaci auditu, o efektivním způsobu řízení záznamů z auditu a o následných činnostech po auditu. Seminář je zaměřen zejména na znalosti právních předpisů v potravinářském průmyslu, a postupů audtitování. Program je doplněn praktickými cvičeními a případovými studiemi.
Komu je kurz určen: | Seminář je určen především pro pracovníky, kteří zavádějí, udržují a auditují systém HACCP. |
---|---|
Co se na kurzu naučíte: | |
Odborný garant: | Ing. Marcela Bačáková, Ing Jan Kobliha, Ing. Jana Vůjtová, Ing. Ivana Kabelková |
Termín: | 17. 10. 2016, 09.00 - 15.30 hod. |
Cena bez DPH: | 2 900 Kč |
Rozsah: | 6 hodin |
Místo: | UniConsulting, Čankovská 2621, Praha 9 |