Senzorické hodnocení potravin II. - praktická část

Senzorické hodnocení potravin II. - praktická část

V pokračovacím kurzu si zopakujete, prohloubíte a rozšíříte praktické poznávací schopnosti v oblasti senzoriky. Většina času je vyhrazena pro praktické hodnocení potravin a vzorků.

Komu je kurz určen: Kurz je určený pro pracovníky podnikových laboratoří, technology, pracovníky ve výrobě a vývoji potravin, pracovníky oddělení kvality obchodních řetězců, pracovníky příjmu potravin, pracovních gastronomických provozů.
Co se na kurzu naučíte: Obsah kurzu:
Identifikace základních chutí
Identifikace vůní
Prahová citlivost chuti
Rozpoznání intenzity chuti a vůně
Určení chuťové paměti a vzrůstající intenzity barvy

Vyhodnocení
Odborný garant: Ing. Tomáš Čapek, CSc., Ing. Robin Čapek, Ing. Jan Kobliha
Termín: 26. 1. 2016, 13.30 - 16.30 hod.
Cena bez DPH: 2 300 Kč
Rozsah: 3 hodiny
Místo: UniConsulting, Čankovská 2621, Praha 9