Řešení pro kompletní potravinový řetězec
606 615 569
602 780 696
Senzorické hodnocení potravin II. - praktická část
Senzorické hodnocení potravin II. - praktická část
V pokračovacím kurzu si zopakujete, prohloubíte a rozšíříte praktické poznávací schopnosti v oblasti senzoriky. Většina času je vyhrazena pro praktické hodnocení potravin a vzorků.
Komu je kurz určen: | Kurz je určený pro pracovníky podnikových laboratoří, technology, pracovníky ve výrobě a vývoji potravin, pracovníky oddělení kvality obchodních řetězců, pracovníky příjmu potravin, pracovních gastronomických provozů. |
---|---|
Co se na kurzu naučíte: | Obsah kurzu: Identifikace základních chutí Identifikace vůní Prahová citlivost chuti Rozpoznání intenzity chuti a vůně Určení chuťové paměti a vzrůstající intenzity barvy Vyhodnocení |
Odborný garant: | Ing. Tomáš Čapek, CSc., Ing. Robin Čapek, Ing. Jan Kobliha |
Termín: | 26. 1. 2016, 13.30 - 16.30 hod. |
Cena bez DPH: | 2 300 Kč |
Rozsah: | 3 hodiny |
Místo: | UniConsulting, Čankovská 2621, Praha 9 |