Hygienické minimum pro stravovací provozy

Hygienické minimum pro stravovací provozy

Náplní kurzu je seznámení se základními požadavky na osoby pracující v oblasti stravovacích služeb. Školení je zaměřeno na znalosti nutné k ochraně veřejného zdraví v souladu s požadavky vyhášky č. 490/2000 Sb. o rozsahu znalostí a dalších podmínkách k získání odborné způsobilosti v některých oborech ochrany veřejného zdraví. Absolventi obdrží osvědčení o absolvování kurzu hygienického minima.

 Dlouhodobě neprobíhá, lze se přihlásit na základě domluvy.

 

 

Komu je kurz určen: Kurz je určen především pracovníkům z oblasti stravovacích provozů
Co se na kurzu naučíte: Osnova kurzu:
Platná hygienická legislativa
Novinky vyplývající z legislativy (připravovaná vyhláška o stravování, změny v kompetencích dozorových orgánů apod.)
Požadavky na výkon činností epidemiologicky závažných, alimentární nákazy
Osobní a provozní hygiena
Základy systému HACCP
Odborný garant: Ing. Tomáš Čapek, CSc, Ing Jan Kobliha
Termín: 1. 3. 2016, 09.00 - 11.00 hod.
Cena bez DPH: 700 Kč
Rozsah: 2 hodiny
Místo: UniConsulting, Čankovská 2621, Praha 9