Řešení pro kompletní potravinový řetězec
606 615 569
602 780 696
Hygienické minimum pro stravovací provozy
Hygienické minimum pro stravovací provozy
Náplní kurzu je seznámení se základními požadavky na osoby pracující v oblasti stravovacích služeb. Školení je zaměřeno na znalosti nutné k ochraně veřejného zdraví v souladu s požadavky vyhášky č. 490/2000 Sb. o rozsahu znalostí a dalších podmínkách k získání odborné způsobilosti v některých oborech ochrany veřejného zdraví. Absolventi obdrží osvědčení o absolvování kurzu hygienického minima.
Dlouhodobě neprobíhá, lze se přihlásit na základě domluvy.
Komu je kurz určen: | Kurz je určen především pracovníkům z oblasti stravovacích provozů |
---|---|
Co se na kurzu naučíte: | Osnova kurzu: Platná hygienická legislativa Novinky vyplývající z legislativy (připravovaná vyhláška o stravování, změny v kompetencích dozorových orgánů apod.) Požadavky na výkon činností epidemiologicky závažných, alimentární nákazy Osobní a provozní hygiena Základy systému HACCP |
Odborný garant: | Ing. Tomáš Čapek, CSc, Ing Jan Kobliha |
Termín: | 1. 3. 2016, 09.00 - 11.00 hod. |
Cena bez DPH: | 700 Kč |
Rozsah: | 2 hodiny |
Místo: | UniConsulting, Čankovská 2621, Praha 9 |