Řešení pro kompletní potravinový řetězec
606 615 569
602 780 696
Bezpečnost potravin
Bezpečnost potravin
Školení je zaměřeno na zákonné požadavky v oblasti bezpečnosti potravin a provozní bezpečnosti v širším slova smyslu. Důraz je kladen na novinky v legislativě, na požadavky v zavedených systémech bezpečnosti potravin (např. IFS, BRC, ISO22000 atd.), na požadavky odběratelů, na správné označování výrobků.
Komu je kurz určen: | Školení určeno pro střední a vyšší management. |
---|---|
Co se na kurzu naučíte: | Osnova kurzu: Legislativa upravující oblast bezpečnosti potravin. Legislativa ke značení. Aktuální problematika HACCP. Systémy sledování kvality a zdravotní nezávadnosti v potravinářství – nepovinné certifikace. Nebezpečné chemické látky ve výrobě potravin. Odpadové hospodářství a nakládání s odpady. Základní povinnosti BOZP v potravinářském provoze. Dodavatelské audity (maloobchodních řetězců). Zavedení značky KLASA Zdravá výživa Etický kodex jako intenzifikační faktor ve společnosti Diskuze o aktuálních tématech a problémech spjatých s potravinářskou výrobou. |
Odborný garant: | Ing. Marcela Bačáková, Ing Jan Kobliha, Ing. Jana Vůjtová, Ing. Jitka Kabátková |
Termín: | 14. 9. 2015, 09.00 - 17.30 hod. |
Cena bez DPH: | 2 800 Kč |
Rozsah: | 8 hodin |
Místo: | UniConsulting, Čankovská 2621, Praha 9 |