Bezpečnost potravin

Bezpečnost potravin

Školení je zaměřeno na zákonné požadavky v oblasti bezpečnosti potravin a provozní bezpečnosti v širším slova smyslu. Důraz je kladen na novinky v legislativě, na požadavky v zavedených systémech bezpečnosti potravin (např. IFS, BRC, ISO22000 atd.), na požadavky odběratelů, na správné označování výrobků.

Komu je kurz určen: Školení určeno pro střední a vyšší management.
Co se na kurzu naučíte: Osnova kurzu:
Legislativa upravující oblast bezpečnosti potravin.
Legislativa ke značení.
Aktuální problematika HACCP.
Systémy sledování kvality a zdravotní nezávadnosti v potravinářství – nepovinné certifikace.
Nebezpečné chemické látky ve výrobě potravin.
Odpadové hospodářství a nakládání s odpady.
Základní povinnosti BOZP v potravinářském provoze.
Dodavatelské audity (maloobchodních řetězců).
Zavedení značky KLASA
Zdravá výživa
Etický kodex jako intenzifikační faktor ve společnosti
Diskuze o aktuálních tématech a problémech spjatých s potravinářskou výrobou.
Odborný garant: Ing. Marcela Bačáková, Ing Jan Kobliha, Ing. Jana Vůjtová, Ing. Jitka Kabátková
Termín: 14. 9. 2015, 09.00 - 17.30 hod.
Cena bez DPH: 2 800 Kč
Rozsah: 8 hodin
Místo: UniConsulting, Čankovská 2621, Praha 9