Řešení pro kompletní potravinový řetězec
606 615 569
602 780 696
Systémové standardy (IFS, BRC, apod.)
Systémové standardy (IFS, BRC, apod.)
Cílem školení je seznámit účastníky s přínosy zavedení systémů bezpečnosti potravin (nové verze IFS a BRC) a s nároky, které budou na podnik v souvislosti s jejich zavedením kladeny. Ve společnostech se zavedenými systémy je cílem seznámit posluchače s novinkami systémů, poznatky při certifikačních auditech a připravit společnost k recertifikačnímu auditu. Součástí kurzu je praktické řešení jednotlivých oblastí systémů a ukázky pro různé typy provozů. Jedná se zejména o řízení potravinářských alergenů, řízení skla a materiálů chovajících se jako sklo, stahování výrobků z trhu, sledovatelnost surovin a výrobků, postupy pro kontrolu kovů apod. Důraz bude kladen také na připravenost před audity prováděné nezávislou certifikační organizací nebo maloobchodními řetězci.
Komu je kurz určen: | |
---|---|
Co se na kurzu naučíte: | Osnova kurzu: Audit provozu Požadavky normy v souvislosti s provozem |
Odborný garant: | Ing. Marcela Bačáková, Ing Jana Vůjtová, Ing. Jan Kobliha |
Termín: | 25. 4. 2016, 09.00 - 17.30 hod. |
Cena bez DPH: | 2 800 Kč |
Rozsah: | 8 hodin |
Místo: | UniConsulting, Čankovská 2621, Praha 9 |