Řešení pro kompletní potravinový řetězec
606 615 569
602 780 696
Zbožíznalství FOOD
Zbožíznalství FOOD
Cílem tohoto kurzu je naučit účastníky zbožíznalství z oblasti potravin, zejména s ohledem na jeho charakteristické vlastnosti, požadavky na balení, přepravu, skladování. Znalost této problematiky přispěje ke zkvalitnění odborných znalostí personálu v jednotlivých oblastech jejich obchodní činnosti a tím i ke zkvalitnění jejich činnosti směrem ke koncovým zákazníkům (nabízení k prodeji).
Komu je kurz určen: | |
---|---|
Co se na kurzu naučíte: | Označování potravin a obaly (výživová tvrzení, nutriční tvrzení: Základy při označování potravin dle platné legislativy Výživová tvrzení Nutriční tvrzení Stručná charakteristika a specifika skupin potravin: Obiloviny, luštěniny, mák a další olejniny Mlýnské produkty z obilovin a luštěnin, pekařské produkty, těstoviny Pečivo, cukrovinky Cukr, med, náhradní sladidla, čokoláda, škrob Tuky a oleje Ovoce a výrobky z ovoce. Zelenina a výrobky ze zeleniny. Houby, droždí. Mléko, mléčné produkty, vejce Maso, masné výrobky Zvěřina, drůbež, králíci, ryby a další mořské organismy Nápoje, alkoholické nápoje Káva, čaj, kakao Koření a další pochutiny a lahůdky Potraviny pro zvláštní výživu, doplňky stravy, tabák Zdravotní nebezpečí: Zdravotní nebezpečí a z nich vyplývající míra rizika pro konzumenta Opakující se nedostatky v souvislosti s činností obchodu Specifická označení potravinářských výrobků Klasa Biopotraviny Zaručená tradiční specialita Dětská výživa Potraviny pro diabetiky Potraviny pro alergiky |
Odborný garant: | Ing. Jan Hrubý, Ing. Jitka Kabátková, Ing. Jan Kobliha |
Termín: | 24. 6. 2015, 09.00 - 17.30 hod. |
Cena bez DPH: | 2 800 Kč |
Rozsah: | 8 hodin |
Místo: | UniConsulting, Čankovská 2621, Praha 9 |