Řešení pro kompletní potravinový řetězec
606 615 569
602 780 696
Zbožíznalství „med a včelí produkty“
Zbožíznalství „med a včelí produkty“
Cílem tohoto kurzu je naučit účastníky zbožíznalství z oblasti med a včelí produkty zejména s ohledem na jeho charakteristické vlastnosti, legislativní požadavky, požadavky na skladování. Znalost této problematiky přispěje ke zkvalitnění odborných znalostí personálu v jednotlivých oblastech jejich obchodní činnosti a tím i ke zkvalitnění jejich činnosti směrem ke koncovým zákazníkům (nabízení k prodeji).
Komu je kurz určen: | |
---|---|
Co se na kurzu naučíte: | Obsah kurzu: Stručná charakteristika a specifika medu • vznik, složení a druhy medu • senzorické vlastnosti • vady medu • historické a současné způsoby získávání medu Legislativní požadavky Zdravotní nebezpečí a z nich vyplývající míra rizika pro konzumenta Opakující se nedostatky v souvislosti s činností obchodu • skladování medu • požadavky na jakost medu Další výrobky z medu a jejich využití • využití včelího vosku v potravinářství • využití včelích produktů ve farmacii Marketing včelích produktů • základy při označování potravin dle platné legislativy • výživová tvrzení • specifická označení (Klasa, Bio) |
Odborný garant: | Ing. Jan Hrubý |
Termín: | 13. 5. 2014, 09.00 - 13.00 hod. |
Cena bez DPH: | 1 600 Kč |
Rozsah: | 4 hodiny |
Místo: | UniConsulting, Čankovská 2621, Praha 9 |