HACCP

Systém HACCP, audit systému HACCP

Seminář je zaměřen zejména na znalosti právních předpisů včetně zásad správné výrobní praxe. Seznámíme Vás se základními informacemi o plánování a realizaci auditu, o efektivním způsobu řízení záznamů z auditu a o následných činnostech po auditu. Seminář je zaměřen zejména na znalosti právních předpisů v potravinářském průmyslu, a postupů audtitování. Program je doplněn praktickými cvičeními a případovými studiemi.

Více informací

Komu je kurz určen: Seminář je určen především pro pracovníky, kteří zavádějí, udržují a auditují systém HACCP.
Co se na kurzu naučíte:
Odborný garant: Ing. Marcela Bačáková, Ing Jan Kobliha, Ing. Jana Vůjtová, Ing. Ivana Kabelková
Termín: 17. 10. 2016, 09.00 - 15.30 hod.
Cena bez DPH: 2 900 Kč
Rozsah: 6 hodin
Místo: UniConsulting, Čankovská 2621, Praha 9