Normy

British Retail Consorcium Technical Standard and Protocol/International Food Standard (systém řízení bezpečnosti potravin)

Mezinárodní standardy pro provádění auditů dodavatelů privátních značek.

Systém popisuje požadavky na hygienu a bezpečnost potravin pro podniky zpracovávající potraviny. Inspekce jsou prováděny nezávislými akreditovanými certifikačními institucemi, výrobce nebo dodavatel tak projde pouze jednou kontrolou (auditem), není nutné absolvovat další audity jednotlivých odběratelů, certifikát je s celosvětovou působností a tedy platný pro všechny subjekty maloobchodu. Prodejci nemusí již sami provádět inspekce a mohou nabídnout zákazníkům větší záruku kvality výrobních/dopravních podmínek značkových produktů.

Máte-li zájem o bližší informace, neváhejte nás kontaktovat.

Kontakt: Ing. Robin Čapek | +420 606 615 569 | robin.capek@uniconsulting.cz

UniConsulting, s.r.o. je společnost zabývající se školením a poradenstvím v potravinářství, stravování, zemědělství a dotacích a v České republice působíme od roku 1998 v oblastech poradenství a přípravy certifikace.