Řešení pro kompletní potravinový řetězec
606 615 569
602 780 696
Výživa a označování alergenů v pokrmech dle nové legislativy
Výživa a označování alergenů v pokrmech dle nové legislativy
Hlavní důraz semináře se zaměřením na životní styl z pohledu výživy a alergenů je především v prevenci před nemocemi a problémy vzniklými z nesprávného stravování a obecně špatných stravovacích návyků. Dozvíte se mnohé o základních výživových hodnotách, jak tyto informace využít a přenést je do svého osobního života. Pod vedením lektora dostanete také přehled o kvalitních zdrojích živin a kde tyto produkty najít na našem trhu. Součástí semináře je i část týkající se alergenů a jejich označování u nebalených potravin a pokrmů v návaznosti na legislativní změny (Novela zákona o potravinách a Nařízení EU 1169/2011).
Závěr semináře je věnován diskuzi, během které se účastníci mohou zeptat a získat informace o všem, co je bude v souvislosti s výživou a zdravím zajímat.
Komu je kurz určen: | Kurz je určený pro kuchaře, kuchařky, vedoucí jídelen, manažery restaurací a další osoby zabývající se výživou a souvisejícími tématy. |
---|---|
Co se na kurzu naučíte: | Obsah kurzu: Novinky v legislativě - Nařízení 1169/2011 - uvádění zdravotních tvrzení Alergie a značení alergenů Výživové údaje Food labels Základy výživy - základní pojmy - nutrigenomika - výživová pyramida 2013 - makroživiny - mikroživiny Civilizační onemocnění Případové studie Diskuze |
Odborný garant: | Ing. Ivana Kabelková |
Termín: | 26. 5. 2015, 09.00 - 13.00 hod. |
Cena bez DPH: | 1 570 Kč |
Rozsah: | 4 hodiny |
Místo: | UniConsulting, Čankovská 2621, Praha 9 |