Zbožíznalství

Zbožíznalství FOOD

Termín: 24. 06. 2015, 09.00 - 17.30 hod.

Cílem tohoto kurzu je naučit účastníky zbožíznalství z oblasti potravin, zejména s ohledem na jeho charakteristické vlastnosti, požadavky na balení, přepravu, skladování. Znalost této problematiky přispěje ke zkvalitnění odborných znalostí personálu v jednotlivých oblastech jejich obchodní činnosti a tím i ke zkvalitnění jejich činnosti směrem ke koncovým zákazníkům (nabízení k prodeji). 

Více informací

Zbožíznalství „med a včelí produkty“

Termín: 13. 05. 2014, 09.00 - 13.00 hod.

Cílem tohoto kurzu je naučit účastníky zbožíznalství z oblasti med a včelí produkty zejména s ohledem na jeho charakteristické vlastnosti, legislativní požadavky, požadavky na skladování. Znalost této problematiky přispěje ke zkvalitnění odborných znalostí personálu v jednotlivých oblastech jejich obchodní činnosti a tím i ke zkvalitnění jejich činnosti směrem ke koncovým zákazníkům (nabízení k prodeji).

Více informací