Řešení pro kompletní potravinový řetězec
606 615 569
602 780 696
Značení alergenů v pokrmech
Aktuální kurzy
Senzorické hodnocení potravin
Školení je zaměřeno na znalosti a dovednosti nezbytné ke správnému posuzování potravin lidskými smysly. Získáte přehled v současných právních předpisech a legislativních požadavcích. Praktická část kurzu je vyhrazena pro praktické hodnocení potravin a vzorků.
Připravuje se
Systémové standardy IFS, BRC (informace o akrylamidech)
Vše o těchto mezinárodních standardech pro provádění auditů dodavatelů privátních značek.
Systém popisuje požadavky na hygienu a bezpečnost potravin pro podniky zpracovávající potraviny.
Proběhlá školení
Aktuální dotace - WEBINÁŘ ZDARMA
Využite našeho WEBINÁŘE o aktuálních dotačních programech a uspořte své náklady!
Doplňky stravy - účinky a značení
Během školení získáte informace o uvádění doplňků stravy na český trh a přehled o aktuálním stavu zdravotních tvrzení a jejich efektivní uvádění na etiketách doplňků stravy. Seznámíme Vás s novinkami v legislativě, kategorizací doplňků stravy a jejich testováním. Ukážeme Vám, jak správně značit doplňky stravy - povinné údaje dle stávající a nové platné legislativy. Zabývat se budeme také problematikou fortifikovaných potravin a potravin pro zvláštní výživu.
Značení potravin pro marketingové specialisty
Součástí školení je občerstvení a oběd v ceně.
Navštivte náš kurz určený marketingovým specialistům, kde Vás naučíme vytvořit podklady na etikety tak, aby byly v souladu s legislativou. Jakou zvolit vhodnou fotografii? Jaké claimy jsou nepřípustné?
Správná výrobní a hygienická praxe ve stravování - OBSAZENO
Školení je zaměřené na praktické použití principů SVHP a zásad HACCP přímo v provozech kuchyní, restaurací, jídelen, konferenčních center a podobně. Absolvent kurzu bude schopný nejen samostatně provádět dohled na pracovišti, ale také zavádět nový provoz.
Značení potravin - aktuální novinky nejen v legislativě - OBSAZENO
Kurz bude probíhat presenčně v sídle společnosti Uniconsulting s.r.o - Čankovská 2621, Praha 9 - Újezd nad Lesy.
Cílem kurzu je seznámit účastníky se změnami a novinkami nejen v legislativě, ale také s aktuálním přístupem z praxe v celé oblasti značení potravin.
Interní audit v potravinářství - ZRUŠENO
Provozovatelé potravinářského podniku mají za povinnost ze zákona ověřovat své systémy pomocí interních auditů. Interní audit je činnost, která je specifická, a při které se využívají principy ČSN EN ISO 19011. Školení seznámí auditory s formou auditování, psychologií komunikace při auditu i obsahem všech činností, které by při auditu měly být provedeny. Školení provedou naši lead auditoři, a tak frekventanti mohou dostat osvědčení o absolvování kurzu, které potřebují jako důkaz získání kvalifikace interního auditora.
Značení potravin - aktuální novinky nejen v legislativě
Kurz bude probíhat presenčně v sídle společnosti Uniconsulting s.r.o - Čankovská 2621, Praha 9 - Újezd nad Lesy.
Cílem kurzu je seznámit účastníky se změnami a novinkami nejen v legislativě, ale také s aktuálním přístupem z praxe v celé oblasti značení potravin.
Značení potravin (včetně e-shopů) - pro marketingové specialisty
Součástí školení je občerstvení a oběd v ceně.
Navštivte náš kurz určený marketingovým specialistům, kde Vás naučíme vytvořit podklady na etikety tak, aby byly v souladu s legislativou. Jakou zvolit vhodnou fotografii? Jaké claimy jsou nepřípustné?
Značení potravin (včetně e-shopů) - pro marketingové specialisty
Součástí školení je občerstvení a oběd v ceně.
Navštivte náš kurz určený marketingovým specialistům, kde Vás naučíme vytvořit podklady na etikety tak, aby byly v souladu s legislativou. Jakou zvolit vhodnou fotografii? Jaké claimy jsou nepřípustné?
(Online/Webinář) Označování potravin dle slovenské legislativy
Kurz bude probíhat on-line (formou webináře s lektorem).
Ve spolupráci s našimi kolegy ze slovenské pobočky Vás seznámíme s legislativními požadavky na značení výrobků na Slovensku. Přineste si svůj výrobek, provedeme na něm vzorové značení. Po absolvování obdržíte tištěné materiály a osvědčení o absolvování.
(Online/Webinář) Internetový prodej potravin – povinnosti při provozu e-shopu a značení
Kurz bude probíhat on-line (formou webináře s lektorem).
Během školení získáte informace o základních povinnostech prodejců při provozu e-shopu s potravinami, internetové reklamě a přehled výživových a zdravotních tvrzení a jejich efektivní uvádění na e-shopech. Ukážeme Vám, jak správně uvádět informace o prodávaných potravinách - povinné údaje dle stávající a nové platné legislativy.
(Online/Webinář) Značení potravin pro marketingové specialisty
Kurz bude probíhat on-line (formou webináře s lektorem).
Navštivte náš kurz určený marketingovým specialistům, kde Vás naučíme vytvořit podklady na etikety tak, aby byly v souladu s legislativou. Jakou zvolit vhodnou fotografii? Jaké claimy jsou nepřípustné?
Doplňky stravy - účinky a značení, včetně e-shopů
Součástí školení je občerstvení a oběd v ceně.
Během školení získáte informace o uvádění doplňků stravy na český trh a přehled o aktuálním stavu zdravotních tvrzení a jejich efektivní uvádění na etiketách doplňků stravy. Seznámíme Vás s novinkami v legislativě, kategorizací doplňků stravy a jejich testováním. Ukážeme Vám, jak správně značit doplňky stravy - povinné údaje dle stávající a nové platné legislativy. Zabývat se budeme také problematikou fortifikovaných potravin a potravin pro zvláštní výživu.
Značení potravin (včetně e-shopů) - pro marketingové specialisty
Součástí školení je občerstvení a oběd v ceně.
Navštivte náš kurz určený marketingovým specialistům, kde Vás naučíme vytvořit podklady na etikety tak, aby byly v souladu s legislativou. Jakou zvolit vhodnou fotografii? Jaké claimy jsou nepřípustné?
Značení potravin - aktuální informace o zemi původu primární složky
Součástí školení je občerstvení a oběd v ceně.
Cílem kurzu je seznámit účastníky se změnami a novinkami v potravinářské legislativě týkajících se také e-shopů.
(Online/Webinář - živě s možností dotazů) Jak na znovuotevření restaurací?
Kurz bude probíhat on-line (formou webináře s lektorem).
Jde o praktické rady před otevřením stravovacího provozu, pro průběh služby těsně po nouzového stavu a řešení požadavků vlády v praxi. Získáte kompletní přehled o povinných i doporučených požadavcích. Výrazný prostor je věnován řešení vašich konkrétních dotazů.
(Online/Webinář) Doplňky stravy - účinky a značení, včetně e-shopů
Kurz bude probíhat on-line (formou webináře s lektorem).
Během školení získáte informace o uvádění doplňků stravy na český trh a přehled o aktuálním stavu zdravotních tvrzení a jejich efektivní uvádění na etiketách doplňků stravy. Seznámíme Vás s novinkami v legislativě, kategorizací doplňků stravy a jejich testováním. Ukážeme Vám, jak správně značit doplňky stravy - povinné údaje dle stávající a nové platné legislativy. Zabývat se budeme také problematikou fortifikovaných potravin a potravin pro zvláštní výživu.
(Online/Webinář) Značení potravin (včetně e-shopů) - pro marketingové specialisty
Kurz bude probíhat on-line (formou webináře s lektorem).
Navštivte náš kurz určený marketingovým specialistům, kde Vás naučíme vytvořit podklady na etikety tak, aby byly v souladu s legislativou. Jakou zvolit vhodnou fotografii? Jaké claimy jsou nepřípustné?
(Online/Webinář) Značení potravin - aktuální informace o zemi původu primární složky
Kurz bude probíhat on-line (formou webináře s lektorem).
Cílem kurzu je seznámit účastníky se změnami a novinkami v potravinářské legislativě týkajících se také e-shopů.
Značení potravin, včetně e-shopů a nových potravin - aktuální legislativa (informace o akrylamidech)
Součástí školení je občerstvení a oběd v ceně.
Cílem kurzu je seznámit účastníky se změnami a novinkami v potravinářské legislativě týkajících se také e-shopů.
(OBSAZENO) Senzorické hodnocení potravin I. a II.
Součástí školení je občerstvení a oběd v ceně.
Školení je zaměřeno na znalosti a dovednosti nezbytné ke správnému posuzování potravin lidskými smysly. Získáte přehled v současných právních předpisech a legislativních požadavcích. Praktická část kurzu je vyhrazena pro praktické hodnocení potravin a vzorků.
Značení potravin, včetně e-shopů - aktuální legislativa (informace o akrylamidech)
Součástí školení je občerstvení a oběd v ceně.
Cílem kurzu je seznámit účastníky se změnami a novinkami v potravinářské legislativě týkajících se také e-shopů.
(OBSAZENO) Doplňky stravy - účinky a značení, včetně e-shopů
Součástí školení je občerstvení a oběd v ceně.
Během školení získáte informace o uvádění doplňků stravy na český trh a přehled o aktuálním stavu zdravotních tvrzení a jejich efektivní uvádění na etiketách doplňků stravy. Seznámíme Vás s novinkami v legislativě, kategorizací doplňků stravy a jejich testováním. Ukážeme Vám, jak správně značit doplňky stravy - povinné údaje dle stávající a nové platné legislativy. Zabývat se budeme také problematikou fortifikovaných potravin a potravin pro zvláštní výživu.
Senzorické hodnocení potravin I. a II.
Školení je zaměřeno na znalosti a dovednosti nezbytné ke správnému posuzování potravin lidskými smysly. Získáte přehled v současných právních předpisech a legislativních požadavcích. Praktická část kurzu je vyhrazena pro praktické hodnocení potravin a vzorků.
Senzorické hodnocení potravin I. a II.
Školení je zaměřeno na znalosti a dovednosti nezbytné ke správnému posuzování potravin lidskými smysly. Získáte přehled v současných právních předpisech a legislativních požadavcích. Praktická část kurzu je vyhrazena pro praktické hodnocení potravin a vzorků.
Značení potravin, včetně e-shopů a nových potravin - aktuální legislativa (informace o akrylamidech)
Cílem kurzu je seznámit účastníky se změnami a novinkami v potravinářské legislativě týkajících se také e-shopů.
(OBSAZENO) Značení potravin, včetně e-shopů - aktuální legislativa (informace o akrylamidech)
Cílem kurzu je seznámit účastníky se změnami a novinkami v potravinářské legislativě týkajících se také e-shopů.
Senzorické hodnocení potravin I. a II.
Školení je zaměřeno na znalosti a dovednosti nezbytné ke správnému posuzování potravin lidskými smysly. Získáte přehled v současných právních předpisech a legislativních požadavcích. Praktická část kurzu je vyhrazena pro praktické hodnocení potravin a vzorků.
HACCP a Správná výrobní a hygienická praxe
Soubor požadavků na podmínky výroby, pracovní postupy a na pracovníky provozovny. Jde o technologické postupy, specifikace surovin, technickou dokumentaci a školení pracovníků. Dále se dozvíte o systému preventivních opatření sloužících k zajištění zdravotní nezávadnosti potravin a pokrmů během všech činností, které souvisejí s výrobou, zpracováním, skladováním, manipulací, přepravou a prodejem konečnému spotřebiteli.
Doplňky stravy - účinky a značení, včetně e-shopů
Během školení získáte informace o uvádění doplňků stravy na český trh a přehled o aktuálním stavu zdravotních tvrzení a jejich efektivní uvádění na etiketách doplňků stravy. Seznámíme Vás s novinkami v legislativě, kategorizací doplňků stravy a jejich testováním. Ukážeme Vám, jak správně značit doplňky stravy - povinné údaje dle stávající a nové platné legislativy. Zabývat se budeme také problematikou fortifikovaných potravin a potravin pro zvláštní výživu.
Interní auditor systému
Provozovatelé potravinářského podniku mají za povinnost ze zákona ověřovat své systémy pomocí interních auditů. Interní audit je činnost, která je specifická, a při které se využívají principy ČSN EN ISO 19011. Školení seznámí auditory s formou auditování, psychologií komunikace při auditu i obsahem všech činností, které by při auditu měly být provedeny. Školení provedou naši lead auditoři, a tak frekventanti mohou dostat osvědčení o absolvování kurzu, které potřebují jako důkaz získání kvalifikace interního auditora.
Zákonné požadavky na označování potravin (vliv Novely zákona o potravinách a Nařízení 1169/2011 na značení potravin)
Cílem kurzu je seznámit účastníky se změnami a novinkami v potravinářské legislativě. Hlavním tématem je vliv Novely zákona o potravinách a Nařízení 1169/2011 na značení potravin. Přineste si vlastní produkt, provedeme na něm vzorové značení.