Řešení pro kompletní potravinový řetězec
606 615 569
602 780 696
Značení doplňků stravy I
Aktuální kurzy
(Online/Webinář) Značení potravin pro marketingové specialisty
Kurz bude probíhat on-line (formou webináře s lektorem).
Navštivte náš kurz určený marketingovým specialistům, kde Vás naučíme vytvořit podklady na etikety tak, aby byly v souladu s legislativou. Jakou zvolit vhodnou fotografii? Jaké claimy jsou nepřípustné?
(Online/Webinář) Doplňky stravy - účinky a značení
Kurz bude probíhat on-line (formou webináře s lektorem).
Během školení získáte informace o uvádění doplňků stravy na český trh a přehled výživových a zdravotních tvrzení a jejich efektivní uvádění na etiketách doplňků stravy. Seznámíme Vás s novinkami v legislativě, kategorizací doplňků stravy a jejich testováním. Ukážeme Vám, jak správně značit doplňky stravy - povinné údaje dle stávající a nové platné legislativy.
(Online/Webinář) Značení potravin - aktuální informace o zemi původu primární složky
Kurz bude probíhat on-line (formou webináře s lektorem).
Cílem kurzu je seznámit účastníky se změnami a novinkami v potravinářské legislativě týkajících se také e-shopů.
(Online/Webinář) Internetový prodej potravin – povinnosti při provozu e-shopu a značení
Kurz bude probíhat on-line (formou webináře s lektorem).
Během školení získáte informace o základních povinnostech prodejců při provozu e-shopu s potravinami, internetové reklamě a přehled výživových a zdravotních tvrzení a jejich efektivní uvádění na e-shopech. Ukážeme Vám, jak správně uvádět informace o prodávaných potravinách - povinné údaje dle stávající a nové platné legislativy.
Připravuje se
Systémové standardy IFS, BRC (informace o akrylamidech)
Vše o těchto mezinárodních standardech pro provádění auditů dodavatelů privátních značek.
Systém popisuje požadavky na hygienu a bezpečnost potravin pro podniky zpracovávající potraviny.
Proběhlá školení
Doplňky stravy - účinky a značení, včetně e-shopů
Součástí školení je občerstvení a oběd v ceně.
Během školení získáte informace o uvádění doplňků stravy na český trh a přehled o aktuálním stavu zdravotních tvrzení a jejich efektivní uvádění na etiketách doplňků stravy. Seznámíme Vás s novinkami v legislativě, kategorizací doplňků stravy a jejich testováním. Ukážeme Vám, jak správně značit doplňky stravy - povinné údaje dle stávající a nové platné legislativy. Zabývat se budeme také problematikou fortifikovaných potravin a potravin pro zvláštní výživu.
Značení potravin (včetně e-shopů) - pro marketingové specialisty
Součástí školení je občerstvení a oběd v ceně.
Navštivte náš kurz určený marketingovým specialistům, kde Vás naučíme vytvořit podklady na etikety tak, aby byly v souladu s legislativou. Jakou zvolit vhodnou fotografii? Jaké claimy jsou nepřípustné?
Značení potravin - aktuální informace o zemi původu primární složky
Součástí školení je občerstvení a oběd v ceně.
Cílem kurzu je seznámit účastníky se změnami a novinkami v potravinářské legislativě týkajících se také e-shopů.
(Online/Webinář - živě s možností dotazů) Jak na znovuotevření restaurací?
Kurz bude probíhat on-line (formou webináře s lektorem).
Jde o praktické rady před otevřením stravovacího provozu, pro průběh služby těsně po nouzového stavu a řešení požadavků vlády v praxi. Získáte kompletní přehled o povinných i doporučených požadavcích. Výrazný prostor je věnován řešení vašich konkrétních dotazů.
(Online/Webinář) Doplňky stravy - účinky a značení, včetně e-shopů
Kurz bude probíhat on-line (formou webináře s lektorem).
Během školení získáte informace o uvádění doplňků stravy na český trh a přehled o aktuálním stavu zdravotních tvrzení a jejich efektivní uvádění na etiketách doplňků stravy. Seznámíme Vás s novinkami v legislativě, kategorizací doplňků stravy a jejich testováním. Ukážeme Vám, jak správně značit doplňky stravy - povinné údaje dle stávající a nové platné legislativy. Zabývat se budeme také problematikou fortifikovaných potravin a potravin pro zvláštní výživu.
(Online/Webinář) Značení potravin (včetně e-shopů) - pro marketingové specialisty
Kurz bude probíhat on-line (formou webináře s lektorem).
Navštivte náš kurz určený marketingovým specialistům, kde Vás naučíme vytvořit podklady na etikety tak, aby byly v souladu s legislativou. Jakou zvolit vhodnou fotografii? Jaké claimy jsou nepřípustné?
(Online/Webinář) Značení potravin - aktuální informace o zemi původu primární složky
Kurz bude probíhat on-line (formou webináře s lektorem).
Cílem kurzu je seznámit účastníky se změnami a novinkami v potravinářské legislativě týkajících se také e-shopů.
Značení potravin (včetně e-shopů) - pro marketingové specialisty
Součástí školení je občerstvení a oběd v ceně.
Navštivte náš kurz určený marketingovým specialistům, kde Vás naučíme vytvořit podklady na etikety tak, aby byly v souladu s legislativou. Jakou zvolit vhodnou fotografii? Jaké claimy jsou nepřípustné?
Značení potravin, včetně e-shopů a nových potravin - aktuální legislativa (informace o akrylamidech)
Součástí školení je občerstvení a oběd v ceně.
Cílem kurzu je seznámit účastníky se změnami a novinkami v potravinářské legislativě týkajících se také e-shopů.
(OBSAZENO) Senzorické hodnocení potravin I. a II.
Součástí školení je občerstvení a oběd v ceně.
Školení je zaměřeno na znalosti a dovednosti nezbytné ke správnému posuzování potravin lidskými smysly. Získáte přehled v současných právních předpisech a legislativních požadavcích. Praktická část kurzu je vyhrazena pro praktické hodnocení potravin a vzorků.
Značení potravin, včetně e-shopů - aktuální legislativa (informace o akrylamidech)
Součástí školení je občerstvení a oběd v ceně.
Cílem kurzu je seznámit účastníky se změnami a novinkami v potravinářské legislativě týkajících se také e-shopů.
(OBSAZENO) Doplňky stravy - účinky a značení, včetně e-shopů
Součástí školení je občerstvení a oběd v ceně.
Během školení získáte informace o uvádění doplňků stravy na český trh a přehled o aktuálním stavu zdravotních tvrzení a jejich efektivní uvádění na etiketách doplňků stravy. Seznámíme Vás s novinkami v legislativě, kategorizací doplňků stravy a jejich testováním. Ukážeme Vám, jak správně značit doplňky stravy - povinné údaje dle stávající a nové platné legislativy. Zabývat se budeme také problematikou fortifikovaných potravin a potravin pro zvláštní výživu.
Senzorické hodnocení potravin I. a II.
Školení je zaměřeno na znalosti a dovednosti nezbytné ke správnému posuzování potravin lidskými smysly. Získáte přehled v současných právních předpisech a legislativních požadavcích. Praktická část kurzu je vyhrazena pro praktické hodnocení potravin a vzorků.
Senzorické hodnocení potravin I. a II.
Školení je zaměřeno na znalosti a dovednosti nezbytné ke správnému posuzování potravin lidskými smysly. Získáte přehled v současných právních předpisech a legislativních požadavcích. Praktická část kurzu je vyhrazena pro praktické hodnocení potravin a vzorků.
Značení potravin, včetně e-shopů a nových potravin - aktuální legislativa (informace o akrylamidech)
Cílem kurzu je seznámit účastníky se změnami a novinkami v potravinářské legislativě týkajících se také e-shopů.
Označování potravin dle slovenské legislativy
Ve spolupráci s našimi kolegy ze slovenské pobočky Vás seznámíme s legislativními požadavky na značení výrobků na Slovensku. Přineste si svůj výrobek, provedeme na něm vzorové značení. Po absolvování obdržíte tištěné materiály a osvědčení o absolvování
Doplňky stravy - účinky a značení, včetně e-shopů
Během školení získáte informace o uvádění doplňků stravy na český trh a přehled o aktuálním stavu zdravotních tvrzení a jejich efektivní uvádění na etiketách doplňků stravy. Seznámíme Vás s novinkami v legislativě, kategorizací doplňků stravy a jejich testováním. Ukážeme Vám, jak správně značit doplňky stravy - povinné údaje dle stávající a nové platné legislativy. Zabývat se budeme také problematikou fortifikovaných potravin a potravin pro zvláštní výživu.
(OBSAZENO) Značení potravin, včetně e-shopů - aktuální legislativa (informace o akrylamidech)
Cílem kurzu je seznámit účastníky se změnami a novinkami v potravinářské legislativě týkajících se také e-shopů.
Senzorické hodnocení potravin I. a II.
Školení je zaměřeno na znalosti a dovednosti nezbytné ke správnému posuzování potravin lidskými smysly. Získáte přehled v současných právních předpisech a legislativních požadavcích. Praktická část kurzu je vyhrazena pro praktické hodnocení potravin a vzorků.
HACCP a Správná výrobní a hygienická praxe
Soubor požadavků na podmínky výroby, pracovní postupy a na pracovníky provozovny. Jde o technologické postupy, specifikace surovin, technickou dokumentaci a školení pracovníků. Dále se dozvíte o systému preventivních opatření sloužících k zajištění zdravotní nezávadnosti potravin a pokrmů během všech činností, které souvisejí s výrobou, zpracováním, skladováním, manipulací, přepravou a prodejem konečnému spotřebiteli.
Značení potravin, včetně e-shopů - aktuální legislativa (informace o akrylamidech)
Cílem kurzu je seznámit účastníky se změnami a novinkami v potravinářské legislativě týkajících se také e-shopů.
Doplňky stravy - účinky a značení, včetně e-shopů
Během školení získáte informace o uvádění doplňků stravy na český trh a přehled o aktuálním stavu zdravotních tvrzení a jejich efektivní uvádění na etiketách doplňků stravy. Seznámíme Vás s novinkami v legislativě, kategorizací doplňků stravy a jejich testováním. Ukážeme Vám, jak správně značit doplňky stravy - povinné údaje dle stávající a nové platné legislativy. Zabývat se budeme také problematikou fortifikovaných potravin a potravin pro zvláštní výživu.
Správná výrobní a hygienická praxe ve stravování
Školení je zaměřené na praktické použití principů SVHP a zásad HACCP přímo v provozech kuchyní, restaurací, jídelen, konferenčních center a podobně. Absolvent kurzu bude schopný nejen samostatně provádět dohled na pracovišti, ale také zavádět nový provoz.
Interní auditor systému
Provozovatelé potravinářského podniku mají za povinnost ze zákona ověřovat své systémy pomocí interních auditů. Interní audit je činnost, která je specifická, a při které se využívají principy ČSN EN ISO 19011. Školení seznámí auditory s formou auditování, psychologií komunikace při auditu i obsahem všech činností, které by při auditu měly být provedeny. Školení provedou naši lead auditoři, a tak frekventanti mohou dostat osvědčení o absolvování kurzu, které potřebují jako důkaz získání kvalifikace interního auditora.
Zákonné požadavky na označování potravin (vliv Novely zákona o potravinách a Nařízení 1169/2011 na značení potravin)
Cílem kurzu je seznámit účastníky se změnami a novinkami v potravinářské legislativě. Hlavním tématem je vliv Novely zákona o potravinách a Nařízení 1169/2011 na značení potravin. Přineste si vlastní produkt, provedeme na něm vzorové značení.