Řešení pro kompletní potravinový řetězec
606 615 569
602 780 696
Školení
Aktuální kurzy
Značení potravin dle platné legislativy NOVINKY
Kurz bude probíhat presenčně v sídle společnosti Uniconsulting s.r.o - Čankovská 2621, Praha 9 - Újezd nad Lesy.
Cílem kurzu je seznámit účastníky se změnami a novinkami nejen v legislativě, ale také s aktuálním přístupem z praxe v celé oblasti značení potravin.
Webinář / Online ZDARMA - Strategický plán SZPI 2023-2027 - POTRAVINÁŘI
Pořádáme pro Vás webinář na Strategický plán SZPI 2023-2027, který se uskuteční v úterý 20.6.2023. Akce proběhne na platformě Microsoft Teams.
Účast na akci je bezplatná, podmínkou je registrace, kterou je možné provést nejpozději do 19.6.2023 nebo do vyčerpání kapacity.
Před konáním webináře bude registrovaným zájemcům zaslán potřebný odkaz. Na kurzu se budou prezentovat dotační příležitosti pro potravinářské a zemědělské podniky. Pozornost bude věnována zejména aktuálním a plánovaným výzvám. Projdeme také tipy a doporučení, které maximalizují šance k uspění žádosti.
Webinář / Online ZDARMA - Stradegicky plán SZPI 2023-2027- ZEMĚDĚLCI
Pořádáme pro Vás webinář - Strategický plán SZPI 2023 -2027, který se uskuteční v úterý 20.6.2023. Akce proběhne na platformě Microsoft Teams.
Účast na akci je bezplatná, podmínkou je registrace, kterou je možné provést nejpozději do 19.6.2023 nebo do vyčerpání kapacity.
Před konáním webináře bude registrovaným zájemcům zaslán potřebný odkaz. Na kurzu se budou prezentovat dotační příležitosti pro potravinářské a zemědělské podniky. Pozornost bude věnována zejména aktuálním a plánovaným výzvám. Projdeme také tipy a doporučení, které maximalizují šance k uspění žádosti.
Doplňky stravy - účinky a značení
Součástí školení je občerstvení a oběd v ceně.
Kurz bude probíhat prezenčně v sídle společnosti Uniconsulting s.r.o - Čankovská 2621, Praha 9 - Újezd nad Lesy.
Během školení získáte informace, jak uvést doplněk stravy na český trh, na co si dát pozor, čeho se vyvarovat. Ukážeme, jak doplňky stravy správně značit – povinné informace, výživová a zdravotní tvrzení, marketingové informace, grafická vyobrazení. Seznámíme Vás riziky plynoucími z tzv. „nových potravin“, za jakých podmínek je lze použít pro výrobu potravin. Věnovat se budeme i novinkám v legislativě.
Bezpečnost potravin
Soubor požadavků na podmínky výroby, pracovní postupy a na pracovníky provozovny. Jde o technologické postupy, specifikace surovin, technickou dokumentaci a školení pracovníků. Dále se dozvíte o systému preventivních opatření sloužících k zajištění zdravotní nezávadnosti potravin a pokrmů během všech činností, které souvisejí s výrobou, zpracováním, skladováním, manipulací, přepravou a prodejem konečnému spotřebiteli.
Senzorické hodnocení potravin
Součástí školení je občerstvení a oběd v ceně.
Školení je zaměřeno na znalosti a dovednosti nezbytné ke správnému posuzování potravin lidskými smysly. Získáte přehled v současných právních předpisech a legislativních požadavcích. Praktická část kurzu je vyhrazena pro praktické hodnocení potravin a vzorků.
Připravuje se
Systémové standardy IFS, BRC (informace o akrylamidech)
Vše o těchto mezinárodních standardech pro provádění auditů dodavatelů privátních značek.
Systém popisuje požadavky na hygienu a bezpečnost potravin pro podniky zpracovávající potraviny.
Proběhlá školení
Webinář / Online ZDARMA - Poradenství k získání certifikátů IFS, ISO, BRC...
Cílem tohoto programu je podpora nákupu poradenských služeb pro malé a střední podniky za účelem získání certifikátů potřebných pro potravinářství a průmysl (certifikace výrobků, procesů, systému řízení).
Výstupem projektu bude certifikát.
(IFS. BRC, GMP/GHP, HACCP, ISO 22000 atd...)
Doplňky stravy - účinky a značení
Součástí školení je občerstvení a oběd v ceně.
Kurz bude probíhat prezenčně v sídle společnosti Uniconsulting s.r.o - Čankovská 2621, Praha 9 - Újezd nad Lesy.
Během školení získáte informace o uvádění doplňků stravy na český trh a přehled o aktuálním stavu zdravotních tvrzení a jejich efektivní uvádění na etiketách doplňků stravy. Seznámíme Vás s novinkami v legislativě, kategorizací doplňků stravy a jejich testováním. Ukážeme Vám, jak správně značit doplňky stravy - povinné údaje dle stávající a nové platné legislativy. Zabývat se budeme také problematikou fortifikovaných potravin a potravin pro zvláštní výživu.
Značení potravin pro marketingové specialisty
Kurz bude probíhat přezenčně v sídle společnosti Uniconsulting s.r.o - Čankovská 2621, Praha 9 - Újezd nad Lesy.
Navštivte náš kurz určený marketingovým specialistům, kde Vás naučíme vytvořit podklady na etikety tak, aby byly v souladu s legislativou. Jakou zvolit vhodnou fotografii? Jaké claimy jsou nepřípustné?
Senzorické hodnocení potravin- OBSAZENO
Součástí školení je občerstvení a oběd v ceně.
Školení je zaměřeno na znalosti a dovednosti nezbytné ke správnému posuzování potravin lidskými smysly. Získáte přehled v současných právních předpisech a legislativních požadavcích. Praktická část kurzu je vyhrazena pro praktické hodnocení potravin a vzorků.
Doplňky stravy - účinky a značení - OBSAZENO
Součástí školení je občerstvení a oběd v ceně.
Kurz bude probíhat prezenčně v sídle společnosti Uniconsulting s.r.o - Čankovská 2621, Praha 9 - Újezd nad Lesy.
Během školení získáte informace o uvádění doplňků stravy na český trh a přehled o aktuálním stavu zdravotních tvrzení a jejich efektivní uvádění na etiketách doplňků stravy. Seznámíme Vás s novinkami v legislativě, kategorizací doplňků stravy a jejich testováním. Ukážeme Vám, jak správně značit doplňky stravy - povinné údaje dle stávající a nové platné legislativy. Zabývat se budeme také problematikou fortifikovaných potravin a potravin pro zvláštní výživu.
Značení potravin dle platné legislativy
Kurz bude probíhat presenčně v sídle společnosti Uniconsulting s.r.o - Čankovská 2621, Praha 9 - Újezd nad Lesy.
Cílem kurzu je seznámit účastníky se změnami a novinkami nejen v legislativě, ale také s aktuálním přístupem z praxe v celé oblasti značení potravin.
Interní audit v potravinářství
Součástí školení je občerstvení a oběd v ceně.
Kurz bude probíhat prezenčně v sídle společnosti Uniconsulting s.r.o., Čankovská 2621, Praha 9 Újezd nad Lesy
Provozovatelé potravinářského podniku mají za povinnost ze zákona ověřovat své systémy pomocí interních auditů. Interní audit je činnost, která je specifická, a při které se využívají principy ČSN EN ISO 19011. Školení seznámí auditory s formou auditování, psychologií komunikace při auditu i obsahem všech činností, které by při auditu měly být provedeny. Školení provedou naši lead auditoři, a tak frekventanti mohou dostat osvědčení o absolvování kurzu, které potřebují jako důkaz získání kvalifikace interního auditora.
Senzorické hodnocení potravin - OBSAZENO
Součástí školení je občerstvení a oběd v ceně.
Školení je zaměřeno na znalosti a dovednosti nezbytné ke správnému posuzování potravin lidskými smysly. Získáte přehled v současných právních předpisech a legislativních požadavcích. Praktická část kurzu je vyhrazena pro praktické hodnocení potravin a vzorků.
Značení potravin - aktuální novinky nejen v legislativě
Kurz bude probíhat presenčně v sídle společnosti Uniconsulting s.r.o - Čankovská 2621, Praha 9 - Újezd nad Lesy.
Cílem kurzu je seznámit účastníky se změnami a novinkami nejen v legislativě, ale také s aktuálním přístupem z praxe v celé oblasti značení potravin.
Legislativně správný E-SHOP
Součástí školení je občerstvení.
Kurz bude probíhat prezenčně v sídle společnosti Uniconsulting s.r.o - Čankovská 2621, Praha 9 - Újezd nad Lesy.
Školení je zaměřen na potravinářský e-shop, kde se dozvíte co všechno musíte splňovat dle platné legislativy.
Palčivá témata v potravinářství
Součástí školení je občerstvení.
Kurz bude probíhat prezenčně v sídle společnosti Uniconsulting s.r.o - Čankovská 2621, Praha 9 - Újezd nad Lesy.
Nové PRV na jaře 2023 - Jak zvýšit šance na úspěch Vaší žádosti
Pořádáme pro Vás webinář s názvem Nové PRV na jaře 2023, který se uskuteční v úterý 20.6.2023. Akce proběhne na platformě Microsoft Teams.
Účast na akci je bezplatná, podmínkou je registrace, kterou je možné provést nejpozději do 19.6.2023 nebo do vyčerpání kapacity.
Před konáním webináře bude registrovaným zájemcům zaslán potřebný odkaz.Na kurzu se budou prezentovat dotační příležitosti pro potravinářské a zemědělské podniky. Pozornost bude věnována zejména aktuálním a plánovaným výzvám. Projdeme také tipy a doporučení, které maximalizují šance k uspění žádosti.
OBSAZENO Značení potravin - aktuální novinky nejen v legislativě
Součástí školení je občerstvení a oběd v ceně.
Kurz bude probíhat prezenčně v sídle společnosti Uniconsulting s.r.o - Čankovská 2621, Praha 9 - Újezd nad Lesy.
Cílem kurzu je seznámit účastníky se změnami a novinkami nejen v legislativě, ale také s aktuálním přístupem z praxe v celé oblasti značení potravin.
Senzorické hodnocení potravin
Součástí školení je občerstvení a oběd v ceně.
Kurz bude probíhat prezenčně v sídle společnosti Uniconsulting s.r.o - Čankovská 2621, Praha 9 - Újezd nad Lesy.
Školení je zaměřeno na znalosti a dovednosti nezbytné ke správnému posuzování potravin lidskými smysly. Získáte přehled v současných právních předpisech a legislativních požadavcích. Praktická část kurzu je vyhrazena pro praktické hodnocení potravin a vzorků.
Značení potravin pro marketingové specialisty
Součástí školení je občerstvení a oběd v ceně.
Navštivte náš kurz určený marketingovým specialistům, kde Vás naučíme vytvořit podklady na etikety tak, aby byly v souladu s legislativou. Jakou zvolit vhodnou fotografii? Jaké claimy jsou nepřípustné?
Doplňky stravy - účinky a značení
Součástí školení je občerstvení a oběd v ceně.
Během školení získáte informace o uvádění doplňků stravy na český trh a přehled o aktuálním stavu zdravotních tvrzení a jejich efektivní uvádění na etiketách doplňků stravy. Seznámíme Vás s novinkami v legislativě, kategorizací doplňků stravy a jejich testováním. Ukážeme Vám, jak správně značit doplňky stravy - povinné údaje dle stávající a nové platné legislativy. Zabývat se budeme také problematikou fortifikovaných potravin a potravin pro zvláštní výživu.
Správná výrobní a hygienická praxe ve stravování - OBSAZENO
Školení je zaměřené na praktické použití principů SVHP a zásad HACCP přímo v provozech kuchyní, restaurací, jídelen, konferenčních center a podobně. Absolvent kurzu bude schopný nejen samostatně provádět dohled na pracovišti, ale také zavádět nový provoz.
Značení potravin - aktuální novinky nejen v legislativě
Kurz bude probíhat presenčně v sídle společnosti Uniconsulting s.r.o - Čankovská 2621, Praha 9 - Újezd nad Lesy.
Cílem kurzu je seznámit účastníky se změnami a novinkami nejen v legislativě, ale také s aktuálním přístupem z praxe v celé oblasti značení potravin.
Značení potravin (včetně e-shopů) - pro marketingové specialisty
Součástí školení je občerstvení a oběd v ceně.
Navštivte náš kurz určený marketingovým specialistům, kde Vás naučíme vytvořit podklady na etikety tak, aby byly v souladu s legislativou. Jakou zvolit vhodnou fotografii? Jaké claimy jsou nepřípustné?
Značení potravin (včetně e-shopů) - pro marketingové specialisty
Součástí školení je občerstvení a oběd v ceně.
Navštivte náš kurz určený marketingovým specialistům, kde Vás naučíme vytvořit podklady na etikety tak, aby byly v souladu s legislativou. Jakou zvolit vhodnou fotografii? Jaké claimy jsou nepřípustné?
(Online/Webinář) Označování potravin dle slovenské legislativy
Kurz bude probíhat on-line (formou webináře s lektorem).
Ve spolupráci s našimi kolegy ze slovenské pobočky Vás seznámíme s legislativními požadavky na značení výrobků na Slovensku. Přineste si svůj výrobek, provedeme na něm vzorové značení. Po absolvování obdržíte tištěné materiály a osvědčení o absolvování.
(Online/Webinář) Internetový prodej potravin – povinnosti při provozu e-shopu a značení
Kurz bude probíhat on-line (formou webináře s lektorem).
Během školení získáte informace o základních povinnostech prodejců při provozu e-shopu s potravinami, internetové reklamě a přehled výživových a zdravotních tvrzení a jejich efektivní uvádění na e-shopech. Ukážeme Vám, jak správně uvádět informace o prodávaných potravinách - povinné údaje dle stávající a nové platné legislativy.
Doplňky stravy - účinky a značení, včetně e-shopů
Součástí školení je občerstvení a oběd v ceně.
Během školení získáte informace o uvádění doplňků stravy na český trh a přehled o aktuálním stavu zdravotních tvrzení a jejich efektivní uvádění na etiketách doplňků stravy. Seznámíme Vás s novinkami v legislativě, kategorizací doplňků stravy a jejich testováním. Ukážeme Vám, jak správně značit doplňky stravy - povinné údaje dle stávající a nové platné legislativy. Zabývat se budeme také problematikou fortifikovaných potravin a potravin pro zvláštní výživu.
Značení potravin (včetně e-shopů) - pro marketingové specialisty
Součástí školení je občerstvení a oběd v ceně.
Navštivte náš kurz určený marketingovým specialistům, kde Vás naučíme vytvořit podklady na etikety tak, aby byly v souladu s legislativou. Jakou zvolit vhodnou fotografii? Jaké claimy jsou nepřípustné?
Značení potravin - aktuální informace o zemi původu primární složky
Součástí školení je občerstvení a oběd v ceně.
Cílem kurzu je seznámit účastníky se změnami a novinkami v potravinářské legislativě týkajících se také e-shopů.
(Online/Webinář - živě s možností dotazů) Jak na znovuotevření restaurací?
Kurz bude probíhat on-line (formou webináře s lektorem).
Jde o praktické rady před otevřením stravovacího provozu, pro průběh služby těsně po nouzového stavu a řešení požadavků vlády v praxi. Získáte kompletní přehled o povinných i doporučených požadavcích. Výrazný prostor je věnován řešení vašich konkrétních dotazů.
(Online/Webinář) Doplňky stravy - účinky a značení, včetně e-shopů
Kurz bude probíhat on-line (formou webináře s lektorem).
Během školení získáte informace o uvádění doplňků stravy na český trh a přehled o aktuálním stavu zdravotních tvrzení a jejich efektivní uvádění na etiketách doplňků stravy. Seznámíme Vás s novinkami v legislativě, kategorizací doplňků stravy a jejich testováním. Ukážeme Vám, jak správně značit doplňky stravy - povinné údaje dle stávající a nové platné legislativy. Zabývat se budeme také problematikou fortifikovaných potravin a potravin pro zvláštní výživu.
(Online/Webinář) Značení potravin (včetně e-shopů) - pro marketingové specialisty
Kurz bude probíhat on-line (formou webináře s lektorem).
Navštivte náš kurz určený marketingovým specialistům, kde Vás naučíme vytvořit podklady na etikety tak, aby byly v souladu s legislativou. Jakou zvolit vhodnou fotografii? Jaké claimy jsou nepřípustné?
(Online/Webinář) Značení potravin - aktuální informace o zemi původu primární složky
Kurz bude probíhat on-line (formou webináře s lektorem).
Cílem kurzu je seznámit účastníky se změnami a novinkami v potravinářské legislativě týkajících se také e-shopů.
Značení potravin, včetně e-shopů a nových potravin - aktuální legislativa (informace o akrylamidech)
Součástí školení je občerstvení a oběd v ceně.
Cílem kurzu je seznámit účastníky se změnami a novinkami v potravinářské legislativě týkajících se také e-shopů.
(OBSAZENO) Senzorické hodnocení potravin I. a II.
Součástí školení je občerstvení a oběd v ceně.
Školení je zaměřeno na znalosti a dovednosti nezbytné ke správnému posuzování potravin lidskými smysly. Získáte přehled v současných právních předpisech a legislativních požadavcích. Praktická část kurzu je vyhrazena pro praktické hodnocení potravin a vzorků.
Značení potravin, včetně e-shopů - aktuální legislativa (informace o akrylamidech)
Součástí školení je občerstvení a oběd v ceně.
Cílem kurzu je seznámit účastníky se změnami a novinkami v potravinářské legislativě týkajících se také e-shopů.
(OBSAZENO) Doplňky stravy - účinky a značení, včetně e-shopů
Součástí školení je občerstvení a oběd v ceně.
Během školení získáte informace o uvádění doplňků stravy na český trh a přehled o aktuálním stavu zdravotních tvrzení a jejich efektivní uvádění na etiketách doplňků stravy. Seznámíme Vás s novinkami v legislativě, kategorizací doplňků stravy a jejich testováním. Ukážeme Vám, jak správně značit doplňky stravy - povinné údaje dle stávající a nové platné legislativy. Zabývat se budeme také problematikou fortifikovaných potravin a potravin pro zvláštní výživu.
Senzorické hodnocení potravin I. a II.
Školení je zaměřeno na znalosti a dovednosti nezbytné ke správnému posuzování potravin lidskými smysly. Získáte přehled v současných právních předpisech a legislativních požadavcích. Praktická část kurzu je vyhrazena pro praktické hodnocení potravin a vzorků.
Senzorické hodnocení potravin I. a II.
Školení je zaměřeno na znalosti a dovednosti nezbytné ke správnému posuzování potravin lidskými smysly. Získáte přehled v současných právních předpisech a legislativních požadavcích. Praktická část kurzu je vyhrazena pro praktické hodnocení potravin a vzorků.
Značení potravin, včetně e-shopů a nových potravin - aktuální legislativa (informace o akrylamidech)
Cílem kurzu je seznámit účastníky se změnami a novinkami v potravinářské legislativě týkajících se také e-shopů.
(OBSAZENO) Značení potravin, včetně e-shopů - aktuální legislativa (informace o akrylamidech)
Cílem kurzu je seznámit účastníky se změnami a novinkami v potravinářské legislativě týkajících se také e-shopů.
Senzorické hodnocení potravin I. a II.
Školení je zaměřeno na znalosti a dovednosti nezbytné ke správnému posuzování potravin lidskými smysly. Získáte přehled v současných právních předpisech a legislativních požadavcích. Praktická část kurzu je vyhrazena pro praktické hodnocení potravin a vzorků.
HACCP a Správná výrobní a hygienická praxe
Soubor požadavků na podmínky výroby, pracovní postupy a na pracovníky provozovny. Jde o technologické postupy, specifikace surovin, technickou dokumentaci a školení pracovníků. Dále se dozvíte o systému preventivních opatření sloužících k zajištění zdravotní nezávadnosti potravin a pokrmů během všech činností, které souvisejí s výrobou, zpracováním, skladováním, manipulací, přepravou a prodejem konečnému spotřebiteli.
Doplňky stravy - účinky a značení, včetně e-shopů
Během školení získáte informace o uvádění doplňků stravy na český trh a přehled o aktuálním stavu zdravotních tvrzení a jejich efektivní uvádění na etiketách doplňků stravy. Seznámíme Vás s novinkami v legislativě, kategorizací doplňků stravy a jejich testováním. Ukážeme Vám, jak správně značit doplňky stravy - povinné údaje dle stávající a nové platné legislativy. Zabývat se budeme také problematikou fortifikovaných potravin a potravin pro zvláštní výživu.
Interní auditor systému
Provozovatelé potravinářského podniku mají za povinnost ze zákona ověřovat své systémy pomocí interních auditů. Interní audit je činnost, která je specifická, a při které se využívají principy ČSN EN ISO 19011. Školení seznámí auditory s formou auditování, psychologií komunikace při auditu i obsahem všech činností, které by při auditu měly být provedeny. Školení provedou naši lead auditoři, a tak frekventanti mohou dostat osvědčení o absolvování kurzu, které potřebují jako důkaz získání kvalifikace interního auditora.
Zákonné požadavky na označování potravin (vliv Novely zákona o potravinách a Nařízení 1169/2011 na značení potravin)
Cílem kurzu je seznámit účastníky se změnami a novinkami v potravinářské legislativě. Hlavním tématem je vliv Novely zákona o potravinách a Nařízení 1169/2011 na značení potravin. Přineste si vlastní produkt, provedeme na něm vzorové značení.