(Online/Webinář - živě s možností dotazů) Jak na znovuotevření restaurací?

(Online/Webinář - živě s možností dotazů) Jak na znovuotevření restaurací?

Kurz bude probíhat on-line (formou webináře s lektorem).

Jde o praktické rady před otevřením stravovacího provozu, pro průběh služby těsně po nouzového stavu a řešení požadavků vlády v praxi. Získáte kompletní přehled o povinných i doporučených požadavcích. Výrazný prostor je věnován řešení vašich konkrétních dotazů.

Komu je kurz určen: majitelům a vedoucím stravovacích provozů
Co se na kurzu naučíte: Osnova:
Před otevřením provozu
- Jak nakládat s potravinami
- Jak prověřit vybavení a média
- Jak proškolit zaměstnance

Rizikové body v provozu
- Příjem surovin
- Kontrola pracovníků
- Nakládání s obaly
- Praxe uvnitř čistého provozu
- Charakteristiky výdeje (okénko nebo servis)
- Organizace v prostoru pro hosty a jejich pohyb

Podmínky definované vládou
Doporučená opatření
Diskuse
Odborný garant: Ing. Tomáš Čapek, CSc.
Termín: 22. 5. 2020, 10.00 - 11.00 hod.
Cena bez DPH: 490 Kč
Rozsah: 1 hodina
Místo: online (z UniConsulting, Čankovská 2621, Praha 9)