Řešení pro kompletní potravinový řetězec
606 615 569
602 780 696
Obrana podniku a potravin
Obrana podniku a potravin
Součástí školení je občerstvení a oběd v ceně.
Kurz bude probíhat prezenčně v sídle společnosti Uniconsulting s.r.o - Čankovská 2621, Praha 9 - Újezd nad Lesy
Přijďte k nám na kurz, kde se dozvíte, jak tento postup ve Vašem podniku zdokumentovat, zavést a udržovat. V dnešní době je více než kdy dříve klíčové zajistit, aby potraviny, které konzumujeme, byly nejen chutné a zdravé, ale zejména bezpečné, kvalitní a ve shodě s legislativou, autenticitou, či požadavky zákazníka.
Komu je kurz určen: | V dnešní době je více než kdy dříve klíčové zajistit, aby potraviny, které konzumujeme, byly nejen chutné a zdravé, ale zejména bezpečné, kvalitní a ve shodě s legislativou, autenticitou, či požadavky zákazníka. V ČR se zavádí světové potravinářské standardy, jakými jsou např.: IFS, BRC nebo FSCC 22000. Jeden z mnoha požadavků těchto standardů je např.: obrana podniku a potravin. Přijďte k nám na kurz, kde se dozvíte, jak tento postup ve Vašem podniku zdokumentovat, zavést a udržovat. . |
---|---|
Co se na kurzu naučíte: | 1. Úvod do obrany: obrana a GFSI, historie a definice 2. Obrana potravin a požadavky standardů bezpečnosti potravin 3. Plán obrany zahrnující tým, procedury, analýzu rizik, přezkoumání a testování 4. Kritické oblasti a další faktory, mající vliv na obranu potravin 5. Analýza rizik HACCP vs TACCP 6. Obrana podniku 7. Přezkoumání a testování |
Odborný garant: | Ing. Michal Vild |
Termín: | 14. 5. 2024, 10.00 - 14.00 hod. |
Cena bez DPH: | 3 900 Kč |
Rozsah: | 4hodiny |
Místo: | UniConsulting s.r.o., Čankovská 2621, Praha 9 |