Obrana podniku a potravin

Obrana podniku a potravin

Součástí školení je občerstvení a oběd v ceně.

Kurz bude probíhat prezenčně v sídle společnosti Uniconsulting s.r.o - Čankovská 2621, Praha 9 - Újezd nad Lesy

Přijďte k nám na kurz, kde se dozvíte, jak tento postup ve Vašem podniku zdokumentovat, zavést a udržovat. V dnešní době je více než kdy dříve klíčové zajistit, aby potraviny, které konzumujeme, byly nejen chutné a zdravé, ale zejména bezpečné, kvalitní a ve shodě s legislativou, autenticitou, či požadavky zákazníka.

 

Komu je kurz určen: V dnešní době je více než kdy dříve klíčové zajistit, aby potraviny, které konzumujeme, byly nejen chutné a zdravé, ale zejména bezpečné, kvalitní a ve shodě s legislativou, autenticitou, či požadavky zákazníka. V ČR se zavádí světové potravinářské standardy, jakými jsou např.: IFS, BRC nebo FSCC 22000. Jeden z mnoha požadavků těchto standardů je např.: obrana podniku a potravin.
Přijďte k nám na kurz, kde se dozvíte, jak tento postup ve Vašem podniku zdokumentovat, zavést a udržovat.

.
Co se na kurzu naučíte: 1. Úvod do obrany: obrana a GFSI, historie a definice
2. Obrana potravin a požadavky standardů bezpečnosti potravin
3. Plán obrany zahrnující tým, procedury, analýzu rizik, přezkoumání a
testování
4. Kritické oblasti a další faktory, mající vliv na obranu potravin
5. Analýza rizik HACCP vs TACCP
6. Obrana podniku
7. Přezkoumání a testování
Odborný garant: Ing. Michal Vild
Termín: 14. 5. 2024, 10.00 - 14.00 hod.
Cena bez DPH: 3 900 Kč
Rozsah: 4hodiny
Místo: UniConsulting s.r.o., Čankovská 2621, Praha 9